Gør det nemt
at få lækker mad

Gadekøkkenet har mere end 30 års erfaring med madservice til hjemmeboende borgere. Hos os kan du altid forvente en meget høj kundeservice. Vi er nemme at få fat i og vil meget gerne hjælpe med at sammensætte en madordning helt efter dine ønsker. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Prøv os af!

Det er den bedste måde at finde ud af, om vores mad falder i din smag. Bare tag fat i os, og uanset, hvad vi aftaler, så binder du dig ikke til noget. Du kan nemlig altid melde fra senest kl. 10 dagen før levering. Vi vil rigtig gerne fortælle dig om, hvordan madserviceordningen fungerer og andre praktiske oplysninger.

Vælg dine livretter

Vi vil allerhelst servere din livret hver dag. Derfor er vores menu sammensat ud fra en top 10 liste over livretter, som tidligere er lavet sammen med kunder. Samtidig har du mulighed for at vælge andre retter, som helt sikkert falder i din smag, og som er med til at give dig en varieret madoplevelse. Hver dag får du to hovedretter at vælge imellem.

Kontakt os endelig for ønsker om individuel tilpasning af menuerne, eks. kartoffelmos, pasta, fravalg af eks. fisk, indmad mm.

Derudover kan du få biret (dessert eller forret), og du kan benytte dig af vores store udvalg af tilvalgsydelser som proteinrig drik, flydende (supper o.l.), øllebrød, smørrebrød mm.

Bestil madservice

Lokale kræfter i køkkenet

Vi er en mindre lokal virksomhed beliggende i Biersted. Vi vægter det lokale højt. Derfor benytter vi i stor udstrækning lokale medarbejdere, lokale råvarer, lokale indkøb, lokale servicevirksomheder.

Læs mere

Hjemmelavet mad på menuen

Vores mål er at levere velsmagende nordjysk hverdagsmad – hjemmelavet og tilberedt på god gammeldags manér. Vores egne madchauffører bringer maden ud til dig, straks efter at vi har lavet den. Kvalitet er i højsædet og derfor vælger vi f.eks. selv at lave medisterpølse, koge friskskrællede lokaltavlede vildmosekartofler i stedet for vakuumpakkede osv. Maden laves desuden ud fra de gældende næringsstofanbefalinger – også hvad diætmad angår.

Når maven smiler

Et lækkert måltid skaber livsglæde og trivsel. Her handler det ikke kun om at få stillet sulten, men også om at give kroppen det rigtige at leve af. Mad har stor betydning for dit helbred og for, hvordan du trives. Gadekøkkenet laver derfor mad, der er både er velsmagende og nærende.