Vælg 1 forret, 1 hovedret (kød + 2 gange tilbehør) og 1 dessert
Priser fra 143 kr. inkl. moms
Forret
- Tunmousse anrettet på salatbund og pyntet med rejer, tomat, agurk, citron. Hertil dressing.
- Tapasanretning m. lakseroulade, tunwraps, rejer, æg, peppadews. Fadanrettet på salatbund. Persillepesto
Hovedret (kød og 2 gange tilbehør)
- Glaceret skinke m. flødekartofler, blandet salat
- Baconsvøbt farseret svinemørbrad m. skovsvampesauce, tyttebærsyltetøj, små ovnstegte krydderkartofler, blandet salat (merpris 20 kr)
- Krydderkam m. små ovnstegte krydderkartofler, blandet salat, skysauce (merpris 20 kr)
- Krydret oksefilet (rosastegt) m. flødekartofler, ristede champignons, rødløg og semidried tomater, blandet salat (merpris 30 kr)
Dessert
- Daim islagkage på jordbærbund m. overtræk af daimchokolade
- Toscatærte med marcipan og nødder – hertil orangecreme
- Gateau Marcel chokoladekage m. daimis (merpris 10 kr)