Valgmuligheder
Julebuffet 1 129,00 kr.
- Marineret sild med løgringe og karrysalat.
- Grønlangkål med brunede kartofler og sennep.
- Varm glaceret skinke ELLER kold hamburgerryg og flæsk.
- Stegt hjemmelavet medister med rødbeder
- Ris a la mande med kirsebærsauce.
- 2 slags rugbrød samt smør
Julebuffet 2 159,00 kr.
- Marineret sild med løgringe og karrysalat.
- Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
- Grønlangkål med sukker-brunede kartofler og sennep
- Varm glaceret skinke ELLER kold hamburgerryg og flæsk.
- Stegt hjemmelavet medister med rødbeder
- Frikadeller m. rødkål.
- Risalamande med kirsebærsauce.
- 2 slags rugbrød samt smør.
Julebuffet 3 199,00 kr.
- Marineret sild med løgringe og karrysalat.
- Varmrøget laks m. æg og rejer.
- Røget dyrekølle med tyttebærskum.
- Grønlangkål med sukker-brunede kartofler og sennep.
- Stegt hjemmelavet medister med rødbeder.
- Varm glaceret skinke.
- Flødekartofler.
- Orangemarineret æblesalat m. grønkål, mango, vindruer, soltørrede tranebær.
- Frikadeller m. rødkål.
- Ris a la mande med kirsebærsauce.
- 2 slags rugbrød samt smør.
- Rustikt stenovnsbagt mørkt madbrød.
Julebuffet 4 159,00 kr.
- Marineret sild med løgringe og karrysalat.
- Stegt rødspættefilet med remoulade og citron.
- Varmrøget laks m. æg og rejer.
- Varm glaceret skinke.
- Flødekartofler.
- Orangemarineret æblesalat m. grønkål, mango, vindruer, soltørrede tranebær.
- Ris a la mande med kirsebærsauce.
- 2 slags rugbrød samt smør.
- Rustikt stenovnsbagt mørkt madbrød
Julebuffet 5 - Den utraditionelle 179,00 kr.
- Varmrøget laks m. æg og rejer
- Røget dyrekølle med tyttebærskum
- Varm glaceret skinke
- Kartoffelgratin m. brune champignon og hasselnødder
- Orangemarineret æblesalat m. grønkål, mango, vindruer, soltørrede tranebær…
- Stegt andebryst
- Rødkålssalat
- Risalamande med kirsebærsauce
- 2 slags rustikke stenovnsbagt madbrød
Der er mulighed for at sammensætte sin egen julebuffet ved eksempelvis at kombinere med retter fra buffet.
Alle priser er kuvertpriser gældende ved bestilling af min. 20 kuverter.
Download menu som PDF