Efterårs-& vinterbuffet

Med denne lækre efterårs- og vinterbuffet er I sikre på, at der er noget til alle, og at både store og små kan gå mætte og glade fra bordet.
198 kr./kuvert

Kyllingesalat og salater er pæn anrettet og leveres på pæne fade/skåle klar til at stille på bordet.
Kartoffelsouffle og de timianbagte petitkartofler leveres varme i pæne ildfaste fade.
Kødet leveres varm i varmekasser, - i skal selv skære oksefilet og svinemørbrad.
I kan kontakte os på 21 27 20 80 eller info@gadekoekkenet.dk.

Gælder fra 1. oktober 2023 - 28. februar 2024. Minimum 15 kuverter.

Forret

Kyllingesalat i cremet dressing på leje af marinerede æbler og spidskål. Toppet med syltede havtorn og bacon.

Hovedret - buffet

  • Helstegt rosa kalvefilet (sous wide)
  • Roasted svinemørbrad
  • Kryddermarineret kyllingefilet
  • Bagt kartoffelsouffle med note af grøn pesto, revet ost, topet med pommes duchesse
  • Timianbagte petitkartofler med cherrytomater
  • Årstidens salat
  • Bulgursalat
  • Dressing
198 kr./kuvert

Tilkøb

    • Stenovnsbagt grovbaguette (skal varmes):
    • 5 kr./kuvert

    • Kraftig skysauce (skal varmes):
    • 10 kr./kuvert

      • Islagkage med saltkaramel på bastognebund. Overtrukket med hvid chokolade og pyntet med toffifee mm.:
          29 kr./kuvert

        • Daim-islagkage på jordbærbund, overtrukket med daimchokolade og flot pyntet:
            29 kr./kuvert

        Bestilling

          • Bestil denne herlige menu ved at kontakte Gadekøkkenet på tlf 21 27 20 80 eller sende en mail til info@gadekoekkenet.dk

        Download menu som PDF