Kombineret buffet og festmenu – se billeder under Galleri.

Menu         Galleri

FORSIDE         MADSERVICE         DINER TRANSPORTABLE         OM GADEKØKKENET         KUNDETILFREDSHED

Sammensæt følgende retter på kryds og tværs til en spændende buffet eller en lækker festmenu:


FORRETTER

  1. 100.Varmrøget laks anrettet på salatbund med rejer, agurk, cherrytomat m.m. Hertil dressing.

  2. 102.Tunmousse anrettet på salatbund og pyntet med rejer, tomat, agurk, citron. Hertil dressing.

  3. 104.Tapasanretning m. lakseroulade, tunwraps, rejer, æg, peppadews. Fadanrettet på salatbund. Persillepesto. Dressing.

  4. 120.Røget dyrekølle m. tyttebærskum og marinerede æbler anrettet på mixed salatbund.

  5. 131.Kyllingesalat m. feta, semidried tomater, blandet salat. Hertil dressing.

  6. 132.Tartelleter med høns i asparges (2 pr. person).

  7. 151.Klar kalvekødssuppe med boller og urter.


KØD

  1. 200.Glaceret skinke

  2. 201.Frikadeller

  3. 202.Baconsvøbt farseret svinemørbrad

  4. 203.Honningmarineret svinekam

  5. 210.Kryddermarineret kyllingefilet

  6. 220.Rosastegt roastbeef af okseinderlår – varm

  7. 221.Krydret oksefilet (merpris 10 kr./kuvert)

  8. 222.Roastbeef – kold


TILBEHØR

  1. 300.Mexikansk oksekødstærte

  2. 301.Porretærte m. skinke

  3. 303.Omelet m. pølser, porrer og makaroni (god til natmad)

  4. 304.Kyllingetærte

  5. 310.Kold kartoffelsalat

  6. 311.Kartoffelsalat m. bacon og purløgsdressing

  7. 313.Små ovnstegte krydderkartofler

  8. 314.Kartoffelfad m. champignons, løg, semidried tomater, krydderurter

  9. 316.Flødekartofler

  10. 318.Kartoffelgratin

  11. 330.Marineret bulgursalat

  12. 331.Græsk tomatsalat

  13. 332.Fuldkornspastasalat m. pesto

  14. 333.Blandet grøn salat m. dressing

  15. 334.Salatfad med dressing anrettet komponentvis (merpris 10 kr./kuvert)

  16. 335.Salat m. orangemarinerede æbler, druer/mango/melon (afhænger af sæson), soltørrede tranebær m.m.

  17. 336.Grøn salat m. semidried tomater, agurk, cherrytomat, perlebyg, puck-feta, pesto m.m.

  18. 351.Skovsvampesauce og tyttebærsyltetøj

  19. 352.Waldorfsalat og syltede asier m. løg og dild

  20. 353.Pebersauce og tyttebærsyltetøj

  21. 360.Sesamristede champignons, rødløg og semidried tomater


DESSERT

  1. 400.Citronfromage

  2. 401.Nougatfromage

  3. 402.Valnøddetærte m. chokolade

  4. 403.Nødde-marengs-lagkage m. lækkert fyld

  5. 404.Osteanretning m. 3 slags ost. Kiks, smør og frisk frugt

  6. 405.Daim islagkage på jordbærbund m. overtræk af daimchokolade

  7. 406.Toscatærte med marcipan og nødder – hertil orangecreme

  8. 407.Gateau Marcel chokoladekage m. daimis (merpris 10 kr)

  9. 408.Chokoladekage på sprød nøddebund med hvid chokoladeganache

BRØD

  1. 500.Flutes og brydebrød

BESTIL PÅ:

tlf. 21 27 20 80  eller info@gadekoekkenet.dk


Klik på æblet og hent buffet-løsblad som PDF-fil.


Priser

Alle priser er per kuvert og inkl. moms.
Gælder ved bestilling af min. 20 kuverter. 

Flutes og brydebrød per kuvert: 10 kr.


Rabat

Der gives 5% rabat, hvis der bestilles min. 100 kuverter, og 10%, hvis der bestilles over 200 kuverter.


Priseksempel 1:

6 retter: 163 kr. inkl. moms

  1. Røget dyrekølle m. tyttebærskum, grillede peberfrugter og marinerede æbler.

  2. Baconsvøbt farseret svinemørbrad 

  3. Flødekartofler

  4. Grøn salat m. semidried tomater, agurk, cherrytomat, perlebyg, puck-feta, pesto m.m.

  5. Sesamristede champignons, rødløg og semidried tomater

  6. Daim islagkage på jordbærbund m. overtræk af daimchokolade

 

Forslag til 3-retters menuer (som 5 retter i prisskema):

Vælg 1 forret, 1 hovedret (kød + 2 gange tilbehør) og 1 dessert
Priser fra 143 kr. inkl. moms

FORRET

  1. Tunmousse anrettet på salatbund og pyntet med rejer, tomat, agurk, citron. Hertil dressing.

  2. Tapasanretning m. lakseroulade, tunwraps, rejer, æg, peppadews. Fadanrettet på salatbund. Persillepesto


HOVEDRET (kød og 2 gange tilbehør)

  1. Glaceret skinke m. flødekartofler, blandet salat

  2. Baconsvøbt farseret svinemørbrad m. skovsvampesauce, tyttebærsyltetøj, små ovnstegte krydderkartofler, blandet salat (merpris 20 kr)

  3. Krydderkam m. små ovnstegte krydderkartofler, blandet salat, skysauce (merpris 20 kr)

  4. Krydret oksefilet (rosastegt) m. flødekartofler, ristede champignons, rødløg og semidried tomater, blandet salat (merpris 30 kr)


DESSERT

  1. Daim islagkage på jordbærbund m. overtræk af daimchokolade

  2. Toscatærte med marcipan og nødder – hertil orangecreme

  3. Gateau Marcel chokoladekage m. daimis (merpris 10 kr)


I er altid velkomne til at kontakte os for vejledning til sammensætning af buffet og festmenuer.

 

BUFFET & FESTMENU       RECEPTION       BRUNCH       FROKOST       SANDWICH M.M.       PÅLÆGSBORD       TAPAS       JULEBUFFET